Detalii

 

1 Cameraman si 1 Fotograf

Pe tot  parcursul nuntii vor fi prezenti un cameraman si un fotograf care vor surprinde in cele mai micii detalii toate momentele evenimentului.

Copertă personalizată

DVD/Blu-ray -urile vor fi livrate intr-o carcasa cu coperta personalizata pentru care se vor realiza special o serie de fotografii.

4 DVD / Blu ray-uri personalizate

DVD/Blu-ray -urile vor fi imprimate cu fotografii ale mirilor realizate in timpul sedintei foto. De asemenea, aceleasi pozele se vor regasii si in meniul fiecarui DVD/Blu-ray.

Meniu DVD / Blu ray-uri

Pentru a putea accesa mai usor anumite momente ale nuntii, filmarea va fi structurata pe capitole iar navigarea intre acestea se va putea face prin intermediul unui meniu.

Intro

Intro-ul va fi un scurt rezumat al evenimentului care va trece prin toate momentele importante ale nuntii. Clipul va fi realizat de un editor video, iar fundalul muzical va fi asigurat de o melodie aleasa de miri sepecial in acest sens. Durata clipului va fi aceeasi cu durata melodiei alasa ca fundal.

Slideshow

Slideshow-ul este un film realizat din fotografii editate intr-un colaj de catre un grafician. Filmul va cuprinde cele150 de poze alese de miri pentru albumul de nunta si vor fi asezate in ordine cronologica legate prin tranzitii si efecte video. De asemenea, clipul va avea un fundal musical, diferit de cel ales pentru intro.

6 ore de filmare

Materialul video final finisat, prelucrat si editat livrat clientului va avea o durata de aproximativ 6 ore, in functie de dinamica si complexitatea evenimentului. Cameramanul va fi prezent pe tot parcursul evenimentului.

Copie DVD / Blu ray-uri

Pachetul final livrat clientului va cuprinde doua seturi de DVD/Blu-rey -uri. Recamandat ar fi ca un set sa fie pastrat de rezerva in cazul in care primul se va deteriora in timp.

Ședința Foto

Sedinta foto se va realiza in timpul nuntii, iar momentul si locatia unde va avea loc se va stabili de catre miri impreun cu fotograful in functie de orarul si traseul nuntii. Pentru sedinta foto se va aloca cel putin o ora.

Toate pozele în format digital

Toate fotografiile realizate in timpul nuntii vor fi livrate clientului in format digital pe DVD-uri.

Album foto tip carte 30×30 20 pag. (include 150 poze)

Paginile albumului sunt confectionate din carton special destinat printului de fotografii, pozele fiind imprimate la o inalta rezolutie si fidelitate. Copertile sunt imbracate in piele, iar culoarea acestora poate fi aleasa de catre miri.

Album foto tip carte 20×30 20 pag. (include 130 poze)

Paginile albumului sunt confectionate din carton special destinat printului de fotografii, pozele fiind imprimate la o inalta rezolutie si fidelitate. Copertile sunt imbracate in piele, iar culoarea acestora poate fi aleasa de catre miri.

Album foto tip carte 20×30 10 pag. (include 80 poze)

Paginile albumului sunt confectionate din carton special destinat printului de fotografii, pozele fiind imprimate la o inalta rezolutie si fidelitate. Copertile sunt realizate din carton, personalizate cu poza cuplului.

Rezumatul nunții

Rezumatul nuntii va avea o durata de aproximativ 1 ora – 1 ora si 30 de minute. Acesta isi gaste utilitate in momentul in care mirii doresc vizionarea nuntii impreuna cu prietenii sau familia insa fara a parcurge toate cele 6 ore de filmare. Astfel pot vedea doar momentele importante comasate intr-un film mai scurt, dar mai dinamic.

Poze realizate și printate la salon

Pozele sunt realizate si printate pe loc si pot fi folosite pe post de marturii.  In cele mai multe cazuri majoritatea marutiilor sunt pierdute, aruncate sau uitate de catre nuntasi, insa, o fotografie, va ramane mereu o amintire placuta in colectia personala a fiecaruia.

Ședinta foto după nuntă

Sedinta foto de dupa nunta poate fi un bun motiv de relaxare si destindere dupa ziua agitata a nuntii. Sedinta foto de dupa nunta se desfasoara pe parcursul unei zile intregi, in mai multe locatii deosebite alese special. De asemenea, pentru realizarea acestor poze se va folosi echipament adecvat sedintelor foto.

Videoproiector

Videoproiectorul se va folosi la salon si este utilizat pentru proiectii realizate din fotografiile efectuate in principalele momente ale nuntii care au avut loc pe parcursul zilei respective. La cererea mirilor, se pot rezliza si colaje din fotografii mai vechi din colectia persoanala a celor doi tineri.